Small memory

DSC_0340_2_700T-shirt H&M, Kjol H&M, Favvoskärpet hittat på ett par av mammas gamla ridbyxor, Lösa hårstrån på kjol och tröja courtesy of mitt huvud.

DSC_0341_1_700Såhär kan man se ut en långfredag med lång sovmorgon och hagel utanför fönstret. På eftermiddagen kom familjen hem hit och vi åkte till ICA allihopa och var högljudda och stormiga som vanligt. Vi handlade ingredienser till pizza och bakade 2 plåtar. Mysigt och gott, och fint att bara få hänga allihop utan att behöva käka massa påskmat, utan äta det man faktiskt gillar. Men påskmust och påskägg blev det ju!

DSC_0347_2_700Hittade mitt 35mm objektiv och knäppte på det på kameran, hade totalt glömt hur ljusa och fina bilder man får relativt enkelt med den. Jag har börjat försöka ta tag i årslöftet/målet att fota mer och “bättre” (diffust…) Bl.a har jag testat att fota i raw, har varit för lat innan för att sätta mig in i grejen, men hittade lite videos på youtube och lärde mig lite. Jag känner mest – varför har jag inte fotat i raw innan!?! 100% kontroll i bilden, dessutom gillar jag att redigera i Camera Raw mer än Photoshop. De två översta är fotade endast jpg och den nedre i raw, STOR skillnad i redigeringsprocessen.

Previous

Tillbakablick: London 2014 – Greenwich

Next

Heart: Attack

12 Comments

 1. flätade skärp är ju så himla fina.

  • Julia Alvina

   Jaa bästa grejen! Nu har jag dessutom hittat en kamerarem i samma färg, också flätad! Måste köpa den snarast!

 2. ååh va fin du är!

 3. Grymt snygg outift! Älskar hur kjolen och tröjan gör att det hela ser ut som en klänning! Och skärpet var ju verkligen pricken över i:et :D

  • Julia Alvina

   Ååh tack va fint det lät! överdel + underdel som blir ett set är ju så jäkla fint tycker jag! <3

 4. åh så fint:D!

 5. ISA

  men så himla fin ju! och det låter som bra aktivitet i detta JÄVLA väder :OO

 6. men åh så himla fint!! älskar ditt hår med!

 7. alltså HUR vacker är du egentligen? <- mkt. älskar ditt himla svall!

  • Julia Alvina

   Alltså?? Så himla fint att höra detta en måndag med håret flottigt i en knut på huvudet, haha… <3

Leave a Reply