San Francisco 2015, dag 1

Halloj, vilket himla resande vi varit med om! Igår kl 13 skulle flyget gå från Arlanda. Vi fick skjuts av mamma och var på plats i mycket god tid. Vi hade en sån himla lång resväg framför oss men var så peppade ändå!

I självcheckinen fick vi första hjärtat i halsgropen, Kevin hade inte samma namn i passet som på biljetten?! Hur som helst gick vi till inchecksdisken istället och de nämnde inte ens det, så det var nog okej.

När vi väl var på planet lämnade vi inte startbanan förrän 2h senare…

Japp nåt med vingen!? Dessutom hade vi 14 TON lax med på flyget också som skapade massa problem. Efter en mindre panikattack i starten (LJUDEN!?!) var vi uppe och flög i en herrans massa timmar över ishav och liknande.

Resan tog 10 timmar och vi flög med Norwegian. Det var bekvämt och vi hade gott om underhållning hela vägen. När vi landat och kommit ur alla köer och säkerhetskontroller tog vi BART (tunnelbanan i Bay Area) till lägenheten vi har hyrt. Av någon anledning så hamnade vi på fel tåg och märkte det i sista sekunden, stationen innan långa bron över till SF. Vi bor i en lägenhet via AirBnb i Oakland vid Lake Merritt. Området här är jättefint med mycket butiker och Lake Merritt verkar så himla mysigt. Lägenheten är lite konstig och hade massa grejer kvar efter förra besökaren, men det blir bra, tror jag. Det känns bättre när vi har sovit ut (fast vi vaknade 06:00 och inte kunde somna om) och tagit en dusch.
När vi kom så var vi dödströtta och hungriga. Klockan var 8 på morgonen i Sverige när vi väl kom i säng. Vi käkade indisk mat på en liten restaurang. Det var gott men SVINSTARKT :(

 

Previous

Örebro, April 2015, Del 2.

Next

Oakland + Lake Merritt

1 Comment

  1. ISA

    HUUUUH! känner paniken av flygplankrångel innan start, inte najs! Men skönt allt gick bra! Ha en uuuunderbar resa nu <3

Leave a Reply