Heart: Attack

DSC_0283_1_700Långärmad och croppad polo H&M, Byxor Dr. Denim Solitaire, Glajjer Boomerang Arko -C4.

DSC_0285_1_700Såhär kan man se ut en vanlig veckodag i början av april. Oj så trött man kan va. Jag borde säkert kolla upp det där, är stentrött helahela tiden…
Älskar den här tröjan så himla mycket, måste till H&M och köpa fler! Den är i ett ganska tunt material så man blir inte så varm + svettig som i alla fall jag kan bli av polotröjor. Dessutom är själva polokragen ganska liten, liksom några cm kant, inte flera decimeter tyg som man ska vika, så jag trivs jättebra i denna. Blev lite kallt om magen bara, hehe. Och byxorna LEVER jag i, SÅ sköna och trygga tycker jag, vill ha dem för alltid.

DSC_0305_1_700Nu ska jag skrapa ihop mina sista slantar CSN och köpa en himla kursbok för 600 spänn?! Orkar EJ. Sen ska jag köpa tågbiljett för att hälsa på Helena i Örebro nästa helg också! Det är jag värd, så det så! Hoppas ni får en fin helg, ingen aning om vad jag ska hitta på men tror jag ska passa på att städa balkongen så jag kan hänga lite där i solen!

Previous

Small memory

Next

Örebro April 2015, Del 1

6 Comments

 1. Åh kurslitteratur kan vara så himla dyrt. Så tröttsamt. :(

  • Julia Alvina

   Jaa och skolbiblioteket har typ 4 stycken med flera månaders kötid, man har ju inget annat val…

 2. ISA

  priser på kurslitteratur är inte ok. MEEEN, du är himla fin i den där lila färgen :D

  • Julia Alvina

   Helt, helt sjukt :( Och TACK! Det är min favvofärg, har så himla mycket kläder i den färgen, skulle kunna köra all in från topp till tå!

 3. HATAR att köpa kurslitteratur. värsta pengarna att lägga nånsin ju, känns aldrig som man använder en bok tillräckligt mycket för att det ska kännas värt det heller D: ugh. MEN -> svinsnygg tröja och det väger upp boken tycker jag. <3

  • Julia Alvina

   Hahah om ändå den fina tröjan kunde täcka in hålet i plånkan

Leave a Reply