Tillbakablick: London 2014 – Greenwich

DSC_0777_!

DSC_0772_1_700

I maj 2014 åkte jag tillsammans med min mor och bror till London i en hel, underbar vecka! Vi hade alla varit där innan i olika omgångar men aldrig tillsammans, så det var supermysigt att bara strosa runt och ha det bra i en favoritstad så länge. Jag har inte koll på vilka dagar vi gjorde vad, och det är inte så viktigt heller, för jag fotade ju inte allt. Jag tänkte plocka ut några favvomoments och motiv, för minnets skull.

DSC_0789_1

En dag tog vi en liten båttur ut till Greenwich. Här hade jag varit innan men ingen av de andra. Det är verkligen en supermysig liten stadsdel med marknad och mysiga pubar. Skulle dock verkligen rekommendera att åka båten dit, det var sååå mysigt även om det var turistigt. Guiden som snackade var skitrolig också och hade massa rolig kuriosa om det vi såg.

greenwich2Ja! Såklart man ska ta bilder vid nollmeridianen!! *Knuffar W över i en annan tidszon??* Vet inte vad jag tänkte riktigt.

DSC_0854_1_700Vi besökte observatoriet och det var så jäklarns fint. Fin utsikt och jättefint på insidan. När vi var där hade de en steampunk-utställning = typ världens knasigaste grej men jättetilltalande estetiskt. Ursäkta, men jag vill va sci-fi-solsystem nästa Halloween?!

DSC_0858_1_700
IMG_0657_1_700Denna trappa, tack.

Giftshopen var också fin, massa dyra och tjocka böcker om astronomi och universum och tiden och såntdär. Köpte en liten nyckelringskikare och gjorde halsband av samt en liten minisnurrkalender.

IMG_0675_1_700

Sen gick vi till en supermysig pub på en innergård och ÅT MAT. Mvh, kaosigt blodsocker.

IMG_0694_1_700Ja tack, falafelburgare.

IMG_0702_1_700 IMG_0704_1_700Sen gick vi hit och tog denna donnan tillbaka. Nä, I wish, men kaffe blev det och ensamvila på nedre däck på den mer moderna båtresan in mot Ben.

Previous

Filmer på senaste tiden, del 1

Next

Small memory

14 Comments

 1. asså så fint fångat. känns ju exakt så som london känns. falafelburgaren?!?!?! ser ->MAGISK<- ut.

  • Julia Alvina

   <3 Men tack duuuu! Falafelburgaren VAR magisk! (Speciellt efter en hel förmiddag+eftermiddags vandrande på typ tom mage)

 2. Men åh, vilka underbara och våriga bilder! Älskar ljuset :)

  • Julia Alvina

   Åååh tack!! Jaa maj + london, går inte att misslyckas nästan, och så fotar man nu i nåt himla mulet mellanväder och bara känner att man suger på allt. Önskar man kunde knäppa fingrarna och få fram fint dagsljus när som helst.

 3. Aaah, falafelburgaren ser ju urgod ut. Har aldrig provat men känner att jag måste göra det snart, har bara hört +++betyg!

  • Julia Alvina

   Jaaa det är lite speciellt, men urgott. Lite otympligt kan det va för falafeln kan falla sönder ganska lätt, men gör man själv kan man ju fixa så den inte blir så tjock. (:

 4. Fina bilder!
  kram

 5. Åh vilka vackra bilder! Ser så drömmigt ut

 6. Vilka underbara bilder :)

 7. Vilka riktigt härliga bilder :)

 8. Men åh sikken mysig blogg du har!

Leave a Reply