Håller på att jobba med en antologi på min kurs nu, vi sammanfattar och publicerar några av de texter vi åstadkommit under hösten. Till våren blir det projektjobbande, håller på att fila på en massa idéer, vill ju satsa på allt men samtidigt välja rätt till den tidsram vi har. Känns himla kul att verkligen få jobba och förhoppningsvis kanske få något klart.
Skulle vilja lägga upp en massa här men har blivit så himla noga med mitt skrivande under hösten, vill liksom spara massa texter till någon framtida bok och jobba igenom mina texter för min egen skull. Men å andra sidan älskade jag att ha en blogg fylld med massa skrivande, som min förra blogg, som jag saknar så himla mycket men ändå inte kan återvända till. Skrivandet är mitt hjärta. Min djupaste, största dröm som jag haft så himla länge. Är så jävla lycklig och peppad att kämpa för att ägna mitt liv åt detta. Kanske borde jag dela med mig mer. Kanske borde jag låta bli. Vet inte än.